اگر مایلید طعم تجربه خوشمزه ای را با ظروف نچسب تفال بچشید، دستور پخت این غذا را بخوانید: پنه آرابیاتا (پاستا با سس تند گوجه فرنگی و سیر) غذای اصلی تعداد افراد: ۴ نفر هزینه: ارزان میزان دشواری: بسیار آسان زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان طبخ: ۲۰ دقیقه ترکیبات: یا ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی تازه (پوست کنده و خرد شده) یا ۱ کنسرو ۴۰۰ گرمی گوجه فرنگی ایتالیایی ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر خردشده ۱ پیاز کوچک خردشده یک دوم قاشق چایخوری فلفل خشک آسیاب شده یا ۱ قاشق گوجه ,فرنگی ,قاشق ,گوجه فرنگی ,آرابیاتا پاستا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گل مرداب نهاد سایت ادبی شهید رابع استهبان طب کار تهران دلنبشته های تابناک من فرناز جعفرزادگان ، شعر سپید کوتاه ، طرح روزنامه آنلاین مدرسه آنلاین